Accessoires

Accessoires zijn erg bepalend voor de sfeer in een huis of kantoor. Met de juiste accessoires krijgt uw huis net dat beetje extra. Spiegels, kunst, kussens, kleden en vazen. Bij Swartsenborgh is er voor elk wat wils.

B-13

Spiegels

Alle soorten en maten spiegels hebben wij in ons assortiment. Groot, klein, met grove lijst of juist heel modern en minimalistisch. Kom langs in onze showroom in Dordrecht en laat u inspireren!

Vazen

Grote of kleine vazen, met of zonder sokkel, het hangt allemaal samen met uw interieur en geeft het net die extra sfeer. Wij hebben vele soorten maten en kleuren. Wij horen graag waar u naar op zoek bent en zorgen voor de juiste aankleding van uw interieur.

B-07

Verlichting

In ons assortiment van spots, railverlichting of lampen is altijd verlichting te vinden voor uw interieur. De juiste verlichting is belangrijk en erg bepalend voor de sfeer in een ruimte. Bij ons kunt u terecht voor een lamp of spots, of om een compleet lichtplan op te zetten voor uw huis of kantoor.

D-16

Vloerkleden

Swartsenborgh heeft een exclusieve collectie van tapijten en vloerkleden, geschikt voor alle ruimtes in uw huis. De keuze in materialen en kleuren is groot, we kunnen desgewenst eerst een staal laten maken zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt die past bij uw interieur. Kom langs in onze showroom waar wij stalen op voorraad hebben.

A-08

Kunst

Kunst is een belangrijke sfeerbepaler in uw huis of kantoor. Wij hebben schilderijen van meerdere kunstenaars in onze showroom in Dordrecht hangen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen en inspiratie op te doen.

C-05

Schilderij 2 buffels     beeldSchilderij acryl    schilderij buffel blauw zijkant     schilderij varken    Schilderij koe zijkant