Informatie

Een interieur is voor Swartsenborgh pas geslaagd als het naadloos aansluit op de smaak en de levenswijze van de klant. Met vakkundig en professioneel interieuradvies in combinatie met onze topmerken staan wij voor u klaar. Voor alleen accessoires tot het verzorgen van complete projecten, u kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Afspraak op maat

Swartsenborgh Exclusieve Interieurs is geopend van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Wilt u liever dat wij op locatie afspreken? Geen probleem, wij komen graag naar u toe.

Maatwerk

Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn. Naast de vele kwaliteitsmerken die Swartsenborgh levert kunnen wij ook voldoen aan het leveren van maatwerk meubelen, kasten, keukens, verlichting en vloeren. Ook speciale wensen kunnen wij voor u verzorgen. Van een ombouw van een airco-unit tot een op maat gemaakte keuken, maatwerk is onze kracht.

Montage & installatie

Het monteren en installeren van producten kunnen wij voor u verzorgen. Het ophangen van gordijnen, leggen van nieuwe vloerbedekking of het volledig installeren van uw nieuwe keuken, wij zorgen ervoor!

Ontwerp

Wij maken graag een overzichtelijk ontwerp van uw nieuwe slaapkamer, woonkamer, badkamer of keuken. Wij gaan met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken, vervolgens zullen wij een ontwerp voor u uitwerken zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe interieur, inclusief materialen, kleuren en de beste indeling! Maak vandaag nog een afspraak.

Bezorging

Het bezorgen van uw nieuwe meubelen, tapijt of accessoires hoort uiteraard tot ons dienstenpakket. Wij spreken altijd van te voren af wanneer voor u de beste tijd en plaats is voor het bezorgen, indien gewenst voeren wij ook de montage en installatie uit.