Slapen

Een goede nachtrust betekent ook een slaapkamer waar u tot rust kunt komen. Net als voor uw woonkamer, kantoor of keuken kunnen wij u adviseren voor de juiste stijl en inrichting van uw slaapkamer. Bedden, kasten, vloeren, verlichting, gordijnen en accessoires, wij zijn u graag van dienst.

Bed1_def

Bedden

Wij kunnen verschillende merken bedden leveren, allemaal met het beste slaapcomfort. Een op maat gemaakte houten ombouw of alleen een gestoffeerd hoofdboard? Alles is mogelijk bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bed_

Kasten

Kastruimte die op maat is afgestemd voor uw kleding en linnengoed, met de juiste verdeling in hangkleding en legplanken, dat kan bij Swartsenborgh. Wij ontwerpen maatwerk kasten voor uw slaapkamer en bieden een breed scala van materialen en kleuren. Doordat wij alleen maatwerk leveren kunnen wij aan al uw wensen en eisen voldoen.

Slapen - Kasten_

Verlichting

Wandlampen, spots of hanglampen. Verlichting zorgt voor de juiste sfeer in uw slaapkamer. In ons assortiment is altijd verlichting te vinden die past bij het interieur van uw slaapkamer. Laat u inspireren in onze showroom in Dordrecht of bekijk onze projecten pagina.

Vloeren en vloerkleden

Uit bed stappen op een zacht vloerkleed of vloerbedekking, wij zorgen ervoor! Wij hebben een exclusieve collectie van tapijten en vloerkleden, geschikt voor uw slaapkamer of andere ruimtes in uw huis. De keuze in materialen en kleuren is groot, we kunnen desgewenst eerst een staal laten maken zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt die past bij uw interieur.

Vloerkleed

Gordijnen

Overgordijnen, inbetweens- of vouwgordijnen, wij kunnen u adviseren voor de juiste keuze voor uw slaapkamer. Swartsenborgh heeft een breed assortiment in stoffen, ophangsystemen en kleuren.
Wij komen uw ramen deskundig opmeten, ons atelier zorgt voor de confectie en wij zorgen ervoor dat uw gordijnen perfect opgehangen worden.

Gordijnen_