Wonen

Wie bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs binnenstapt, kan niet anders dan geïnspireerd raken. U komt ogen tekort  in het voormalig wijnpakhuis uit 1680. Wij hebben 500m2 ingericht met stijlvolle meubelen! Van modern tot landelijk en van Italiaans design tot maatwerk.

Een interieur is voor ons pas geslaagd als het naadloos aansluit op de smaak en de levenswijze van de klant. Wij helpen u graag, voor alleen accessoires tot het verzorgen van een compleet project: Swartsenborgh Exclusieve Interieurs staat voor u klaar met professioneel interieuradvies.

We hebben meerdere ervaren stoffeerders en coupeurs in dienst die nauwkeurig en tot in detail uw ideeën kunnen uitvoeren. Zijn de plannen ingrijpender? Dan maken wij gebruik van vakmensen voor het uitvoeren van complete projecten en verbouwingen.

Laat u alvast inspireren door onze veelzijdige projecten of breng een bezoek aan onze showroom in het centrum van Dordrecht.

Meubelen

In uw huis of kantoor is het belangrijk om u goed te voelen, door de juiste combinatie van materialen, meubelen en styling wordt uw eigen stempel gedrukt. Wij begeleiden en adviseren u graag bij de inrichting en keuzes. Met ons uitgebreide assortiment van (zit)meubelen en tafels weten wij elke ruimte naar uw wens in te richten. Onze collectie is uitgebreid, maar bovenal tijdloos, laat u inspireren door de vele keuzes en combinaties.

Wij weten hoe belangrijk goed advies is, maar ook als u gewoon lekker wilt rondkijken bent u bij ons van harte welkom.

C-03

Kasten

Maatwerk kasten zijn onze kracht maar wij hebben ook een breed assortiment van boekenkasten tot dressoirs en slaapkamerkasten. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Dordrecht, hier hebben wij meerdere voorbeelden staan. Zoekt u iets speciaals of een afwijkende maat? Wij gaan graag met u aan de slag voor een maatwerk kast, wij adviseren en begeleiden u van het ontwerp tot materiaalkeuze.

D-09

Verlichting

De juiste verlichting maakt een ruimte! Dat weten wij bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs maar al te goed. Sfeerverlichting of juist werkverlichting, beide zijn van belang in uw woonkamer, keuken, kantoor of slaapkamer. Bij ons kunt u terecht voor zowel een leeslamp als voor een compleet lichtplan voor uw huis of kantoor.

D-15

Gordijnen

De keuze in gordijnen en raambekleding is groot, wilt u een rol- of vouwgordijn of liever een geplooid gordijn? Het kan allemaal bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs. Wij hebben tevens een grote collectie stoffen voor u om uit te kiezen, van linnen tot wol en van zijde tot polyester.

Wij komen uw ramen deskundig opmeten, ons atelier zorgt voor de confectie en wij zorgen ervoor dat uw gordijnen perfect opgehangen worden.

C-01

Vloeren en vloerkleden

Op zoek naar een vloerkleed voor uw woonkamer of een volledig nieuwe vloer? Wij bieden u een exclusieve collectie van tapijten en vloerkleden. De mooiste vloerkleden, eventueel op maat gemaakt. U kunt kiezen uit vele kleuren en materialen waar we desgewenst eerst een staal van laten maken zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Ook het leveren van complete vloeren behoort tot de mogelijkheden, van vinylvloeren tot parket. Onze vakmensen kunnen dit geheel voor u monteren. Kortom, ook voor uw vloeren bent u bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs aan het juiste adres.

C-07