Koken

Heeft u al een idee over uw nieuwe keuken of bent u nog zoekende naar de juiste stijl? Samen met uw wensen gaan we voor het realiseren van uw droomkeuken waar u fijn kunt koken of zitten. Een moderne of juist een landelijke stijl, een kookeiland of zoekt u de geschikte eettafel? Swartsenborgh Exclusieve Interieurs levert alleen maatwerk keukens en adviseert u graag over de inrichting.

A-19

Keukens

Aan de hand van uw wensen en stijl zullen wij een ontwerp maken voor uw droomkeuken. Wij geven u advies op maat, begeleiding in materiaal keuzes en uiteindelijk het monteren van uw droomkeuken. Swartsenborgh Exclusieve Interieurs levert alleen kwaliteit maatwerk keukens die samen met u ontworpen en uitgekozen worden. En voor de geschikte eettafel of bar hebben wij een breed assortiment om uit te kiezen.

Benieuwd welke keukens wij al gerealiseerd hebben? Bekijk onze projecten pagina.

B-01

Kasten

Voldoende opbergruimte is erg belangrijk in een keuken, wij ontwerpen maatwerk kasten bij uw op maat gemaakte keuken. Een breed scala van materialen en kleuren is mogelijk. Doordat wij alleen maatwerk leveren kunnen wij aan al uw wensen en eisen voldoen.

A-18

Verlichting

De juiste verlichting is belangrijk in uw keuken zodat u niet in uw eigen schaduw aan het koken bent. Een lichtplan op maat behoort dan ook tot de mogelijkheden. In ons assortiment van spots, railverlichting of lampen is altijd verlichting te vinden die past bij uw keuken.

C-09

Vloeren

Een tegelvloer, een gegoten vloer of hout, alles is mogelijk bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs. Tijdens het ontwerp voor uw keuken bekijken wij ook de beste oplossing voor uw keukenvloer. Voor een nieuwe vloer in uw bestaande keuken komen wij graag bij u langs om het juiste advies te kunnen geven.

D-14

Raambekleding

Onze collectie raambekleding is eindeloos. U heeft keuze uit verschillende kleuren, ophangsystemen en materialen. Ook raambekleding is bij ons maatwerk, wij komen uw ramen opmeten en na levering zorgen wij dat uw rol- of vouwgordijnen netjes gemonteerd worden.